Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen. Sluit je aan bij dé gratis community.
Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen. Sluit je aan bij dé gratis community.

Jij sluit je aan bij werkgevers, teamleiders én ondernemers die het verschil maken voor mensen met een beperking! Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Welke stap kun jij vandaag al zetten om het verschil te maken?

Start door jezelf aan te melden voor onze Facebookgroep Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen. Dit is dé community van meer dan 300+ leden voor iedereen die het verschil wil maken voor mensen met een beperking.  Het is echt iets voor jou:
  • als je eenvoudig in contact wilt komen met mensen die er hetzelfde instaan als jij
  • als je op een laagdrempelige manier ervaringen wilt uitwisselen
  • als je support kunt gebruiken
  • als je onbeperkt toegang wilt tot informatie over activiteiten van 100 Procent Marjolijn

Ik omring jou met mensen die verder zijn en met wie jij ervaringen kunt delen

Marjolijn tijdens de live netwerkbijneekomst voor een getekende poster van de netwerkclub
quote 1

"Het is altijd leuk om kennis te maken met andere mensen met hetzelfde enthousiasme voor ons mooie doen."

quote 4

"Inderdaad een aanrader, deze community. Marjolijn Daverveld is zelf werkgever van mensen met een beperking. Haar motto is “kijk naar wat wel kan”. Als je uitgaat van mogelijkheden in plaats van beperkingen kan er heel veel."

quote 5

"Het motto van Marjolijns community is ‘succesvol ondernemen zonder beperkingen’ en dat is precies wat ze stimuleert. Ze laat met humor, omdenken zien dat het onmogelijke soms mogelijk is. Word lid van haar community. Je zult er geen spijt van krijgen."

quote 7

"Ik neem mee: heel veel nieuwe lieve contacten en positieve energie!"

quote 8

"Ik vond het heel waardevol. Twee belafspraken en een bezoek aan een dagbesteding. Deze contacten geven me energie!"

quote 9

"Allemaal hebben we in de kern dezelfde visie: Zie wat wel kan. Oftewel op jouw mogelijkheden vertrouwen!"

quote 10

"Marjolijn heeft een mooie groep mensen bij elkaar gebracht"

quote 11

"Met een beperking zit je dubbel goed op je plek. In gezelschap van ondernemers met een beperking én ondernemers die werken met mensen met een beperking. "

Deze stap was best makkelijk toch? Op deze manier heb je 24/7 toegang tot gelijkgestemden die jou begrijpen, die verder zijn en met wie jij ervaringen kunt delen.

Kun je niet wachten?

Dat begrijp ik. Ga nog een stapje verder, ga aan de slag met zelfvertrouwen op de werkvloer. Wil je graag gratis meedoen aan de workshop? Zet dan nu nog een stapje extra.

Marjolijn samen met een fotomodel, ze maken een krachtige arm

Ontdek hoe je meer haalt uit onze community

community
Marjolijn in gesprek met ondernemers

Ervaar de waarde van 300+ leden

  • Ontdek hoe je meer haalt uit de Facebookgroep
  • Ontdek hoe je meer mensen ontmoet
  • Ontdek hoe je jezelf meer zichtbaar maakt

Veelgestelde vragen

Ik zou willen dat ik zoveel jaar geleden zo’n groep ondernemers, werkgevers en leidinggevenden om mij heen had gehad. Anderen die ook het verschil willen maken voor mensen met een beperking, die het anders aanpakken en die hun ervaringen met mij delen. Dan zou het ondernemen zoveel gemakkelijker zijn geweest. Volgens mij is Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen mogelijk! Ik geloof dat ook jij succesvol kunt ondernemen met (mensen met) beperkingen. Met de juiste mensen om je heen kom je verder. En bovenal doe je inspiratie op en voel je weer enthousiasme en plezier, want je staat er niet meer alleen voor.

Iedereen die het verschil wil maken voor mensen met een beperking, is welkom in onze gratis community Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen op Facebook. Als jij je aanmeld, dan ontvang ik jouw verzoek en zal ik je persoonlijk binnen laten. Als je nieuw bent met Facebook(groepen) weet dan dat ik je ook graag tips stuur over hoe je dit het beste kan aanpakken. Geef dan bij de lidmaatschapsvragen even je emailadres door. Meld je gratis aan! Dan zie ik je zo en kun je vandaag al meedoen!

Onze Facebookgroep is een besloten groep dat betekent dat je niet zomaar lid kan worden en dat er regels zijn waaraan we ons houden. Dat maakt het een veilige plek om je ervaringen te delen en je vragen te stellen. Het voordeel van zo’n Facebookgroep is dat je er 24/7 terecht kunt als jij dat wilt. Passend bij jouw energielevel en werktijden kun je in korte tijd op een leuke manier gelijkgestemden gaan ontmoeten. Grotendeels online vanuit huis, zodat je betrokken bij elkaar blijft zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. Door het intensieve contact daarnaast in de Facebookgroep heb je niet langer het idee er alleen voor te staan.  Tip! In de groep vind je ook alles de netwerkbijeenkomst als je de andere leden ook online wilt ontmoeten. Dan hoef je niks te missen.

De Facebookgroep is voor iedereen die het verschil wil maken voor mensen met een beperking. Dus ondernemers, werkgevers en leidinggevenden, zoals (Job)Coaches, eigenaren dagbesteding, zorgboerderijen en trainers. Maar ook communicatie-adviseurs, tekstschrijvers, websitebouwers, verhalenvertellers, zakelijk dienstverleners, noem maar op…

Jazeker, bij in onze community op Facebook bepaal jij zelf hoeveel tijd jij bij ons doorbrengt. Kijk wat past bij jouw energielevel. Alles verloopt online dus blij je gemakkelijk betrokken bij elkaar blijft zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. Zit je vandaag met een vraag, weet dan dat je direct een post kunt plaatsen. Je zult reacties ontvangen van de andere leden die zelf ook met dat bijltje gehakt hebben. Je voelt steun en support en staat er niet meer alleen voor. 

Juist door de juiste mensen om je heen, leer je zoveel gemakkelijker en sneller. Dat is hoe ik zelf het liefste werk. Zo werkt het voor mij ook het beste. Ik ben ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde voor mijn deelnemers.
Ontmoet je mensen liever in kleine groepjes, kijk dan eens naar de netwerkbijeenkomst. Daar werken wij in kleine groepen van maximaal 4 personen, en dat is laagdrempelig. Wil je liever met een vast groepje ondernemers werken, kies dan voor het mentorprogramma. Je leert elkaar dan ook beter kennen en kunt elkaar nog beter helpen.

Jazeker dat kan, maar niet in de Facebookgroep. Ik begrijp dat je graag mijn persoonlijke aandacht wil. In mijn betaalde mentorprogramma zul je ervaren dat ik maatwerk voor jou lever. Je krijgt de tools aangereikt om de stappen te maken die jij moet maken en je krijgt de eerlijke feedback die nodig is. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde. Je hoeft het niet alleen te doen en niet alleen maar harder te werken. Ik zou willen dat ik destijds zo’n groep ondernemers om mij heen had gehad. Je kunt natuurlijk kiezen voor een VIP-traject met de bijpassende investering. Daar zitten meer een-op-een uren met mij in, maar toch ook nog groepsonderdelen.

Sinds de oprichting zijn er al 330+ mensen lid geworden van onze community. Velen vinden het zo waardevol dat zij iedere week actief meedoen, anderen laten zich vooral inspireren door de andere leden van de community. Ben je nog geen lid? Meld je dan aan het is gratis

Vind je onze community erg interessant maar twijfel je nog of het echt bij je past of heb je specifieke vragen? Stuur dan een mail naar info@100procentmarjolijn.nl. Dan hebben we binnenkort contact zodat je al je vragen kunt stellen en een afgewogen keuze kunt maken.

Chat openen
Hallo,

Heb je vragen over Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen? Stuur me een berichtje. Ik help je graag via Whatsapp.

Groet Marjolijn Daverveld