Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen. Sluit aan bij dé gratis netwerkbijeenkomsten.
Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen. Sluit aan bij dé gratis netwerkbijeenkomsten.

Jij ontmoet werkgevers, teamleiders én ondernemers die het verschil maken voor mensen met een beperking! Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Welke stap kun jij deze week al zetten om het verschil te maken?

De gratis netwerkbijeenkomsten zijn voor ondernemers, werkgevers en leidinggevenden die het verschil willen maken voor mensen met een beperking. Om zoveel mogelijk mensen te helpen en impact te maken, moet je blijven leren en kansen krijgen. 

Het is echt iets voor jou:

 • als je andere ondernemers wilt ontmoeten en je netwerk wilt uitbouwen
 • als je inspiratie en ideeën op wilt doen
 • als je kennis wilt maken met de werkvorm Mastermind
 • als je kennis wilt maken met onze community met 300+ leden
Marjolijn tijdens de live netwerkbijneekomst voor een getekende poster van de netwerkclub

Ik geloof dat jij sneller stappen maakt door te investeren in de juiste mensen om je heen. Als jij bij gelijkgestemden aanhaakt en investeert in energie, tijd en geld, krijg je er zélf veel voor terug. Je leert van anderen die hun verhaal met jou delen (en jij met hen). Het belangrijkste is dat je de innerlijke motivatie hebt om meer mensen met een beperking te willen helpen, dat je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Als dat het geval is dan ga je hiermee resultaat halen!

quote 2

"Wat ik meeneem van de bijeenkomst is een flinke dosis energie, het geloof in eigen kunnen even opgevijzeld. Ook merk ik dat feedback van 'gezonde' mensen heel anders is dan die van de mensen met een beperking. Wat een krachtig gezelschap bij elkaar!"

quote 3

"Het masterminden was leuk opgezet en we hadden een leuke groep. Ik kreeg antwoord op mijn vraag en het was goed om het daar samen even over te hebben. Ik vond het ook fijn dat ik anderen een stukje verder kon helpen."

quote 3

"Inderdaad was gisteren een prima kennismaking met een ander netwerk. Mooie gesprekken gehad en mijn "buikgevoel" zegt dat ik hier veel aan ga hebben."

quote 6

"Ik ben er volgende keren weer bij! Dit doet me goed!"

quote 6

"Wederom inspirerende meeting met sterke persoonlijkheden! Dankjewel voor de invitatie en organisatie Marjolijn"

Probeer het. Iedere twee weken, op dinsdag, woensdag of donderdag, in de middag of avond is er een kans om mee te doen.

Jouw eerste kans om mee te doen:

0
Months
:
0
Dagen
:
0
Uren
:
0
Minuten
:
0
Seconden

Nu hoef je helemaal niemand meer mis te lopen, weer een stap gemaakt! 
Is het toch niets voor jou? Geen punt. Stuur even een berichtje en je ontvangt geen uitnodigingen meer. Ben je enthousiast? Dan blijf je gewoon uitnodigingen ontvangen. Daar hoef je niets voor te doen. Net zo gemakkelijk.

Nog een stap zetten?

Ik begrijp dat je niet kunt wachten. Wie gaat er nu niet graag sneller en gemakkelijker vooruit? Wil je samen met anderen optrekken? Zet dan nu nog een stapje extra.

Marjolijn maakt een selfie voor een grafittitwand met krachtige arm

Ontmoet leden tijdens onze netwerkbijeenkomst

netwerkbijeenkomst-knip
Marjolijn tijdens de live netwerkbijneekomst voor een getekende poster van de netwerkclub

Mis géén bijeenkomst meer

 • Maak kennis met mensen die er net zo in staan als jij
 • Bouw je netwerk uit met mensen die je echt verder helpen
 • Laat je iedere twee weken inspireren

Veelgestelde vragen

Ik zou willen dat ik zoveel jaar geleden zo’n groep ondernemers, werkgevers en leidinggevenden om mij heen had gehad. Anderen die ook het verschil willen maken voor mensen met een beperking, die het anders aanpakken en die hun ervaringen met mij delen. Dan zou het ondernemen zoveel gemakkelijker zijn geweest. Volgens mij is Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen mogelijk! Ik geloof dat ook jij succesvol kunt ondernemen. Met de juiste mensen om je heen kom je verder. En bovenal doe je inspiratie op en voel je weer enthousiasme en plezier, want je staat er niet meer alleen voor.

Ik verklap alvast dat we gaan werken met een omdenkthema waarmee we ervaringen delen en elkaar inspireren. Dit doen we in kleine groepjes zodat iedereen kan meedoen en je anderen echt beter leert kennen. Stel je open voor waardevolle inzichten!

Om klokslag 15.00 of 19.00 uur start onze Zoom-bijeenkomst. Het zal naar schatting één uur en een kwartier duren. Meedoen kan via je telefoon of via je laptop. Als je op je gemak wil binnenkomen of de uitleg en regels wil horen, dan wil ik je vragen om 15 minuten eerder in te loggen, zodat we echt op tijd kunnen beginnen. Dan hoef je niets te missen.

Bij de netwerkbijeenkomst vormt de Mastermind een belangrijke basis. Je werkt samen met mij en andere ondernemers die hun visie én ervaringen met jou te delen (en jij met hen). Want ik geloof dat je veel van elkaar kunt leren. Natuurlijk ga je zoveel meer waarde krijgen als je dit zoals in het betaalde Mentorpogramma iedere twee weken doet met een vaste groep ondernemers.

Ik zal je alvast iets verklappen.
Het is echt iets voor jou want:

 • Je kunt meedoen als jij je meer op je gemak voelt in kleine groepen
  (we werken in kleine groepjes van vier mensen)
  en
 • Je gaat iedere bijeenkomst met een inhoudelijk thema aan de slag
  (steeds een verrassing)

Bij de netwerkbijeenkomst gaan we uit van jouw energielevel en dat betekent dat je in korte tijd op een leuke manier anderen gaat ontmoeten. Online vanuit huis, zodat je betrokken bij elkaar blijft zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. Door het intensieve contact daarnaast in de Facebookgroep heb je niet langer het idee er alleen voor te staan. 

Tip! Je kunt ook tips ontvangen over de netwerkbijeenkomst. Dan ben je goed voorbereid en hoef je niks te missen. Zet dan even het vinkje hierboven aan.

De netwerkbijeenkomst is voor iedereen die het verschil wil maken voor mensen met een beperking. Dus werkgevers, teamleiders en ondernemers, zoals (Job)Coaches, eigenaren dagbesteding, zorgboerderijen en trainers. Maar ook communicatie-adviseurs, tekstschrijvers, websitebouwers, verhalenvertellers, zakelijk dienstverleners, noem maar op…

Jazeker, bij de netwerkbijeenkomsten gaan we uit van jouw energielevel en dat betekent dat het programma kort en krachtig is ingericht zodat iedereen kan meedoen. Vanuit huis, zodat je betrokken bij elkaar blijft zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. In een jaar is de kans groot dat je eens een tijdje niet mee kan doen. Gelukkig zijn er iedere twee weken bijeenkomsten om aan mee te doen, en kun je best eens wat missen.

Als je je aangemeld hebt dan vinden wij het fijn als jij er ook zoveel mogelijk bij bent. Natuurlijk kan het voorkomen dat je er toch niet bij kunt zijn. Laat het ons dan even weten, dan rekenen wij niet op jou.

Juist door de juiste mensen om je heen, leer je zoveel gemakkelijker en sneller. Dat is hoe ik zelf het liefste werk. Zo werkt het voor mij ook het beste. Ik ben ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde voor mijn deelnemers.
Tijdens de bijeenkomst werken wij in kleine groepen van maximaal 4 personen, en dat is laagdrempelig. Wil je liever met een vast groepje ondernemers werken, kies dan voor het mentorprogramma. Je leert elkaar dan ook beter kennen en kunt elkaar nog beter helpen.

Jazeker dat kan, maar niet tijdens de netwerkbijeenkomst. Ik begrijp dat je graag mijn persoonlijke aandacht wil. In mijn mentorprogramma zul je ervaren dat ik maatwerk voor jou lever. Je krijgt de tools aangereikt om de stappen te maken die jij moet maken en je krijgt de eerlijke feedback die nodig is. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde. Je hoeft het niet alleen te doen en niet alleen maar harder te werken. Ik zou willen dat ik destijds zo’n groep ondernemers om mij heen had gehad. Je kunt natuurlijk kiezen voor een VIP-traject met de bijpassende investering. Daar zitten meer een-op-een uren met mij in, maar toch ook nog groepsonderdelen.

Sinds de start van de netwerkbijeenkomsten hebben al 250+ ondernemers meegedaan. Velen vinden het zo waardevol dat zij iedere keer aanwezig zijn geweest, en ook vele ondernemers hebben op deze manier voor het eerst kennisgemaakt met de andere leden van de community. De Facebookgroep kent al 350+ leden. Ben je nog geen lid? Meld je dan aan het is gratis

Voor de netwerkbijeenkomst is een programma van vijf kwartier samengesteld. Op deze manier krijg je in korte tijd een waardevol programma, en heb je ook nog iets aan de rest van jouw werkdag. Een kwartier voor aanvang is de Zoomruimte al open voor iedereen die voor het eerst meedoet. Dan krijg je uitleg over de werkwijze.

De bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. Je ontvangt een uitnodiging met link voor iedere bijeenkomst. Meedoen kan via je telefoon of via je laptop. Ben je nieuw dan wil ik je vragen 15 minuten voor tijd in te loggen, zodat we echt op tijd kunnen beginnen. Dan hoef je niets te missen. Ben je nieuw in Zoom? Heb je Zoom nog niet eerder gebruikt? Ga dan naar https://zoom.us/join en vul daar de meeting ID en Passcode in en je komt direct in de juiste omgeving. Je hoeft geen account aan te maken! 

Pech gaandeweg? Mocht je verbinding wegvallen, ga dan terug naar de link en probeer het opnieuw.

Tip: Ben je in bezit van een headset, dan is dat een aanrader. Het kan helpen eventuele ruis en omgevingsgeluiden te verminderen. 

Vind je de netwerkbijeenkomst erg interessant maar twijfel je nog of het echt bij je past of heb je specifieke vragen? Stuur dan een mail naar info@100procentmarjolijn.nl. Dan hebben we binnenkort contact zodat je al je vragen kunt stellen en een afgewogen keuze kunt maken.
Chat openen
Hallo,

Heb je vragen over Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen? Stuur me een berichtje. Ik help je graag via Whatsapp.

Groet Marjolijn Daverveld