Mentorprogramma Onbeperkt Ondernemen. Sluit je aan bij werkgevers en teamleiders.
Mentorprogramma Onbeperkt Ondernemen. Sluit je aan bij werkgevers en teamleiders.

Ben jij die werkgever of teamleider die niets liever wil dan het verschil maken voor mensen met een beperking op de werkvloer? Welke grote stap zou maken dat jij vanaf nu alles eruit haalt wat erin zit? Met als resultaat dat je tig meer mensen met een beperking kan helpen!

Marjolijn kijpt haar ogen dicht in een grote regenbui op IJsland, op achtergrond de grootste waterval
“Als je durft te zien én doen wat wel kan, dan bereik je meer dan je vooraf kunt dromen”

Van hard werken en er alleen voor staan...

Je bent werkgever of teamleider en je werkt al enige tijd met mensen met een beperking op de werkvloer. Je steekt volop energie in je mensen en in je ambities, maar je vraagt je af: doe ik dat wel op de slimste manier? Want jij voelt dat je er alleen voor staat en het vraagt veel van je. En soms lijkt je – ondanks al je harde werken – simpelweg het bedoelde resultaat niet te bereiken… 

Ben jij op het punt aangekomen dat:

 • Je niet iedereen zo goed kunt helpen als je zou willen
 • Je regelmatig niet weet wat je beter had kunnen zeggen of doen
 • Je achteraf nog niet altijd weet waarop je had kunnen letten
 • Je signalen dat het minder met iemand gaat te laat oppikt
 • Je patronen begint te zien van mensen die jij niet kunt helpen
 • Het niet jouw bedoeling is om op te geven
 • Je beseft dat je in je eentje niet gemakkelijker verder komt
Marjolijn luister aandachtig bij interview met opdrachtgever
Marjolijn samen met een fotomodel, ze maken een krachtige arm

Je bent niet de enige die steeds hoort of denkt:

 • ‘Werken met mensen met een beperking is ingewikkeld’
 • ‘Zij presteren minder’
 • ‘Zij kosten veel tijd’
 • ‘Je hebt professionals nodig om resultaat te behalen’
 • ‘Je hebt boekenwijsheid nodig om het te snappen’

Maar werken met mensen met een beperking hoeft helemaal niet moeilijk en eenzaam te zijn.

Het kan ook anders

 • Wil jij méér bereiken?
 • Al jouw mensen, inclusief jezelf, zien groeien?
 • Meer zelfvertrouwen op de werkvloer ervaren?
 • Meer gedaan krijgen met minder gedoe?
 • Er niet meer alleen voor staan?

Hoe geweldig zou het zijn als het werken met een beperking niet hard werken én eenzaam is, waar al je tijd en aandacht in gaat zitten zonder de bedoelde resultaten? Als dat hard werken verandert in een ontspannen manier van werken dat van nature gaat en je dromen realiseert? Zodat tijdrovend en moeilijk-moeilijk veranderen in sneller en gemakkelijk. Zodat jouw gevoel van er alleen voor staan verandert in samen optrekken en elkaar upliften. Een overvloed aan kansen, ideeën, tijd, en gerealiseerde dromen. Niet door alleen én harder te werken, juist niet.

Er is goed nieuws voor je: dat kan. Jij kunt net als ik, buitengewone resultaten behalen met je medewerkers, je bedrijf en met jezelf als jij werkt op een zachte manier gericht op tijd en aandacht en oprechte persoonlijke betrokkenheid voor je medewerkers en hun behoeften in plaats van regels en systemen.

De mooiste dingen bereik je namelijk niet met hard werken, maar door ‘zacht’, zeg buitengewoon, werken. Je moet alleen anders leren kijk, denken en doen. Door ongekende mogelijkheden in mensen met een beperking te gaan zien. Door te werken aan zelfvertrouwen. 
Misschien is zelfvertrouwen niet het eerste waaraan jij denkt als jij met mensen met een beperking werkt. Dat mag. Dat deed ik ook niet toen ik er net aan begon. En eerlijk gezegd ook niet in de eerste jaren daarna. Maar na 20+ jaar en 100+ mensen een werkplek te hebben geboden in mijn bedrijven, weet ik dat wel. Het draait om zelfvertrouwen, niet als uitkomst, maar als iets waarop jij sturen kunt.
Even een waarschuwing: Pas op! Als jij het eenmaal ziet, dan kun je ook niet meer anders
Wandelen op IJsland

“Had ik zoveel jaar geleden maar een groep mensen om mij heen gehad die mij begrepen. Mensen die hun ervaringen en verhalen met mij wilden delen. Samen kunnen we zoveel meer impact maken”

Wandelen op IJsland

“Had ik zoveel jaar geleden maar een groep mensen om mij heen gehad die mij begrepen. Mensen die hun ervaringen en verhalen met mij wilden delen. Samen kunnen we zoveel meer impact maken”

Marjolijn die met haar telefoon een foto maakt, met in de achtergrond graffiti van een man die z'n armspiren laat zien

Hoe dat werkt? Dat zal ik je uitleggen.

Wat is buitengewoon werken?
Buitengewoon werken staat tegenover hard werken. Je gaat op een
ontspannen manier met tijd en aandacht met jouw mensen en met jezelf aan de slag. En je bouwt samen aan de dromen die jij wilt realiseren.

Hoe fijn zou het zijn om niet alleen te zijn? Dat je het niet allemaal alleen hoeft uit te vinden? Daarom doen we dat samen. Met de juiste mensen om je heen kom je verder. En bovenal doe je inspiratie op en voel je weer enthousiasme en plezier, want je staat er niet meer alleen voor. 

Door buitengewoon te werken gaat alles sneller en gemakkelijker. Je ontdekt wat je in de weg zit. Hoe ga je, stap voor stap, bouwen en je dromen realiseren? Werken met mensen met een beperking hoeft helemaal niet moeilijk en eenzaam te zijn.

Er is één manier om dit op te lossen. Wat je echt gaat helpen is dat jij gaat zien wat nodig is om te werken aan zelfvertrouwen bij mensen met een beperking op de werkvloer. Want daar zit de echte sleutel tot succes. Dat je niet weet hoe je dit ook anders kunt aanpakken en dat je niet de juiste mensen om je heen hebt om je hierbij verder te helpen. Herkenbaar?

Marjolijn die met haar telefoon een foto maakt, met in de achtergrond graffiti van een man die z'n armspiren laat zien

Klinkt mooi? Dat is het ook!

Het kan echt anders. En ik kan het weten. Ik heb in 20+ jaar al meer dan 100+ mensen met een beperking een werkplek geboden en succesvol begeleid. Ik voelde dat ik iets anders doe dan anderen, maar hoe dan?

Daar heb ik mijn missie van gemaakt

En ik ontdekte van alles. Over (sociaal) ondernemen, werkgeven, (eigen) baas zijn en zelfvertrouwen. Maar ook over jezelf zijn, vertrouwen op je gevoel en dromen realiseren.

Nu ben ik ambitieus en energiek

Ik ga AAN van mensen met een beperking. Aan de bak. Resultaten boeken. Nu. Maar dan wel op de gemakkelijke manier het verschil maken voor mensen met een beperking.

Marjolijn in de spotlight tijdens een fotoshoot
Marjolijn is op bezoek bij de Verspillingsfabriek met de fotograaf uit het team
Marjolijn werkt samen een collega aan een filmopdracht

Het ging (niet) van vanzelf

In mijn eigen bedrijf heb ik iedere dag inzichten opgedaan als het gaat om werken met mensen met een fysieke beperking, auditieve beperking, hersenletsel, psychische kwetsbaarheid en autisme. Van wat wél en wat niet werkt. Gaandeweg ontdekte ik hoe je het iedere keer weer succesvol aanpakt.

In 2016 ben ik door de gedeputeerde van provincie Noord-Brabant benoemd als ambassadeur voor inclusief werkgeverschap. Dat heeft me een extra boost gegeven om nog meer mensen met een beperking te helpen. Dagelijks krijg ik zoveel positieve reacties voor wat ik doe met mijn bedrijf en wat ik doe met mensen. Daar ben ik erg trots op en dat motiveert me enorm!

Leer het stap voor stap

In de 20+ jaren die ik werk met mensen met een beperking binnen mijn bedrijven, heb ik mijn eigen methodiek gebouwd op drie pijlers: waardigheid, vaardigheid en omgeving.

Hoe beter jij de pijlers inzet op de werkvloer hoe beter jij functioneert als werkgever of teamleider voor je mensen met een beperking. Je sluit goed aan bij je medewerkers, je creëert een omgeving waarin ze succesvol en zichzelf kunnen zijn en je verbindt je met andere teamleiders en werkgevers waarmee je kunt sparren.

En niet onbelangrijk, de methodiek kun je ook toepassen op jouzelf. Ook voor jou geldt namelijk dat als je werkt aan je waardigheid, vaardigheid en omgeving dan haal je eruit wat erin zit!

Dit zijn de stappen op een rij:

Marjolijn bij het gletsermeer in IJsland
 • Stap 1 Mogelijkheden zien
 • Stap 2 Vaardigheid
 • Stap 3 Waardigheid
 • Stap 4 Omgeving
Leer te denken in mogelijkheden zodat je sneller vooruit gaat Je wordt uitgedaagd om groeikansen voor jou en je bedrijf aan te grijpen, zoals
 • meer uit jezelf halen bij het werken met mensen met een beperking op jouw werkvloer
 • meer mensen met een beperking een plek geven
 • met meer mensen successen boeken
 • meer tevreden medewerkers
 • het goede voorbeeld geven voor andere werkgevers of teamleiders
zodat je meer impact maakt en je er meer voldoening uit haalt Je gaat hiermee met Marjolijn aan de slag in het startgesprek, de  strategiegesprekken en met de weekrapportages
Werk aan jouw vaardigheid als werkgever of leidinggevende zodat je gemakkelijker vooruit gaat Je wordt uitgedaagd om te groeien in jouw vaardigheden, zoals
 • het herkennen van succes- en faalfactoren bij mensen met een beperking
 • het aantrekken van de juiste mensen voor jouw vacatures
 • het instrueren, communiceren en evalueren op jouw manier
 • het omgaan met verwachtingen van collega's en de organisatie
zodat je met iedereen gemakkelijker successen boekt en iedereen er meer plezier uit haalt Je gaat hiermee aan de slag in de masterminds, de samenwerkdagen, de masterclasses, de vragenuurtjes en met feedback van mij en mijn team
Werk aan jouw waardigheid (zelfvertrouwen) zodat je gemakkelijker zekerder voelt bij wat je doet Je wordt uitgedaagd om te groeien in jouw zelfvertrouwen, zoals
 • het durven benutten van mogelijkheden
 • het volgen van je eigen koers
 • het aangeven van je grenzen
 • het maken van fouten door jezelf en je team
zodat je meer jezelf kunt zijn en meer vertrouwen uitstraalt Je gaat hiermee aan de slag in de masterminds, de samenwerkdagen, de masterclasses en in de vragenuurtjes
Laat je omringen door mensen die er net zo in zitten als jij en die al een stap verder zijn zodat je sneller en gemakkelijker vooruit gaat Je bouwt aan jouw eigen netwerk van gelijkgestemden, zoals
 • het aangaan van écht verbindingen
 • het delen van jouw ervaringen
 • het ontvangen van meer steun en support
 • het upliften van jezelf
zodat je er niet meer alleen voor staat Je gaat hiermee aan de slag in de masterminds, de Facebookgroep en de netwerkbijeenkomsten  

Een totaalaanpak die je uitdaagt, verrijkt en omarmt. Je groeit en voelt dat je er niet meer alleen voor staat!

slide 1
Als je durft te zien en te doen wat wél mogelijk is, dan bereik je meer dan je vooraf kunt dromen - Marjolijn
slide 2
Alleen kun je veel, maar met de juiste mensen om je heen kom je verder. In mijn team en netwerk ervaren we dat iedere dag, en dat gunnen we jou ook! - Marjolijn
slide 3
Als jij bij gelijkgestemde ondernemers aanhaakt en investeert in energie, tijd en geld, krijg je er zélf veel voor terug - Marjolijn

Met het mentorprogramma krijg je:

 • Een online programma van 6 maanden waarin je stap voor stap leert hoe je zelf meer gaat bereiken door buitengewoon te werken. Je leert groter te denken, durft (meer) jezelf te zijn, doet wat bij jou past en deelt je ervaringen met gelijkgestemden om samen sneller en gemakkerlijker vooruit te gaan. Je doet ervaring en kennis op om de juiste keuzes te maken en durft meer kansen aan te grijpen.
 • Je krijgt persoonlijke coaching van iemand die jou begrijpt en passend advies geeft. Als sociaal ondernemer heb ik veel ervaring in het werken met mensen met een beperking. Op basis van die kennis en ervaring ga ik aan de slag met jou.
 • Je krijgt eerlijke feedback op jouw wekelijkse rapportages. Je krijgt de tools aangereikt om de stappen te maken die jij moet maken als ondernemer of werkgever.
 • Tien+ mastermindbijeenkomsten om vragen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Hiermee krijg je focus waaraan je de komende tijd gaat werken.
 • Vier samenwerkdagen waarin je met een concrete vaardigheid direct aan de slag gaat. Eén dag gaat helemaal over zelfvertrouwen: hoe herken je succes- en faalfactoren en hoe krijg je er grip op? Ik deel mijn lessen met jou!
 • Natuurlijk ontvang je van elke masterclass een opname op video, zodat je alles kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Op de manier die bij jou past.
 • Bij elke masterclass ontvang je oefeningen. Je pakt er uit wat past bij jouw team en jouw stijl. Zo kun je gemakkelijk aan de slag, met de dingen die bij jou passen.
 • In de leeromgeving krijg je toegang tot video’s, audiobestanden, werkboeken, tools, checklists en extra bonusmateriaal.
 • Dagelijks aan de slag in je eigen bedrijf, met jouw werk. Zo blijft het niet bij theorie, maar ga je buitengewoon werken direct toepassen in je eigen praktijk
Marjolijn tijdens de live netwerkbijneekomst voor een getekende poster van de netwerkclub
Marjolijn is aan het zoomen met een opdrachtgever

Kies wat bij jou past

Marjolijn in gesprek met ondernemers

 • BASIS

Als je samen met gelijkgestemde werkgevers en teamleiders wilt optrekken zodat je er niet alleen voor staat

Zodat je:
 • op de goede weg blijft
 • in actie komt en
 • elkaar helpt
 • gericht aan de slag gaat met jouw vaardigheid én waardigheid
 • eerlijke feedback krijgt
 • hulp krijgt bij de vertaalslag naar jouw vacature of werkinhoud
 • een sollicitatiegesprek naar keuze samen met Marjolijn doet

In het basis-pakket begeleid ik jullie hierbij

Marjolijn tekent een poster met poppetje en diagnose

 • MASTER

Als je samen met gelijkgestemde werkgevers en teamleiders sneller en gemakkelijker grote stappen wilt zetten met jezelf en je bedrijf

Zodat je:
 • op de goede weg blijft
 • in actie komt en
 • elkaar helpt
 • gericht aan de slag gaat met jouw vaardigheid én waardigheid
 • eerlijke feedback krijgt
 • hulp krijgt bij de vertaalslag naar jouw vacature of werkinhoud
 • een sollicitatiegesprek naar keuze samen met Marjolijn doet

In het master-pakket deel ik mijn expertise met jullie

Marjolijn in gesprek met ondernemers, op achtergrond getekende poster

 • VIP

Als je met een-op-een coaching sneller en gemakkelijker grote stappen wilt zetten met jezelf en je bedrijf

Zodat je:
 • op de goede weg blijft
 • in actie komt en
 • elkaar helpt
 • gericht aan de slag gaat met jouw vaardigheid én waardigheid
 • eerlijke feedback krijgt
 • hulp krijgt bij de vertaalslag naar jouw vacature of werkinhoud
 • een sollicitatiegesprek naar keuze samen met Marjolijn doet

Bij het VIP-pakket zet ik ook mijn team in voor jou

BASIS

Duur: 6 maanden + verlenging

in groep
samen optrekken

Met Marjolijn als mentor:

 • Startgesprek
 • 2 Strategiegesprekken
 • Weekrapportages
 • Feedback van mij & mijn team
 • 4 Een-op-een Coaching

Met gelijkgestemden:

 • Besloten Facebookgroep
 • 10 Online Masterminds
 • 4 Online Samenwerkdagen
 • Masterclasses
 • Vragenuurtjes
 • Live Themadag
Online leeromgeving:
 • Onbeperkt toegang tot lessen
 • Video’s
 • Mp3
 • Werkboeken

MASTER

Duur: 6 maanden

in groep
werken aan jezelf én je bedrijf

Met Marjolijn als mentor:

 • Startgesprek
 • 2 Strategiegesprekken
 •  Weekrapportages
 • Feedback van mij & mijn team
 • 4 Een-op-een Coaching

Met gelijkgestemden:

 • Besloten Facebookgroep
 • 10 Online Masterminds
 • 4 Online Samenwerkdagen
 • Masterclasses
 • Vragenuurtjes
 • Live Themadag
Online leeromgeving:
 • Onbeperkt toegang tot lessen
 • Video’s
 • Mp3
 • Werkboeken

VIP

Duur: 6 maanden

een-op-een en in groep
werken aan jezelf én je bedrijf

Met Marjolijn als mentor:

 • Startgesprek
 • 2 Strategiegesprekken
 • Weekrapportages
 • Feedback van mij & mijn team
 • 4 Een-op-een Coaching

Met gelijkgestemden:

 • Besloten Facebookgroep
 • 10 Online Masterminds
 • 4 Online Samenwerkdagen
 • Masterclasses
 • Vragenuurtjes
 • Live Themadag
Online leeromgeving:
 • Onbeperkt toegang tot lessen
 • Video’s
 • Mp3
 • Werkboeken

Bonussen

Bonus 1: G(r)oei Werkboek

Je ontvangt direct na inschrijving jouw eigen G(r)oei Werkboek. Ik heb een eigen werkboek ontwikkeld om zelf aan de slag te gaan met
zelfvertrouwen. Dit boekje heeft samen met een online training een waarde van € 97. Als je je aanmeldt voor het mentorprogramma ontvang je dit werkboek en de complete online training als bonus, zonder dat je er iets voor hoeft te betalen.

Bonus 2: Eén jaar lang toegang tot de leeromgeving

Je krijgt zonder meerkosten één jaar toegang tot de online leeromgeving en de Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen community.

Een nieuw manier van werken is in het begin eenvoudig, maar je kunt in het loop van het jaar steeds weer iets bijleren. In de community vind je de andere deelnemers die ook buitengewoon werken. Je kunt er advies vragen, tips uitwisselen en al je vragen stellen.

Marjolijn in gesprek met ondernemers

“Ik laat je zien dat succesvol ondernemen zonder beperkingen mogelijk is.
Kom op, we gaan het gewoon doen!”

Wat levert het programma op

Natuurlijk ga je niet zomaar een mentorprogramma volgen. Het moet wel wat opleveren! Dit is wat je gaat realiseren:

 • Rust en focus. Aandacht voor wat belangrijk is om te werken met mensen met een beperking.
 • Meer resultaat, meer bereiken bij bestaande en nieuwe mensen door minder hard te werken.
  Je werk gaan doen op jouw manier, zodat jouw mensen maximaal uit de verf komen. Zodat je een
  maximale bijdrage levert en anderen volop kunt helpen. Maar dan wel op een manier die bij jou
  past. Zonder hard werken of er alleen voor staan.
 • Je dromen realiseren. Impact maken. Je gaat voor meer mensen met een beperking het verschil
  maken. Je ontdekt hoe je stap voor stap aan de slag gaat. Niet later, maar nu.

Buitengewoon werken is een manier van denken en doen waar je de rest van je leven profijt van hebt. In je team en voor jezelf. Waarom zou je nog langer aanrommelen of wachten als je nu een stap kunt zetten?

Marjolijn tekent een poster met poppetje en diagnose

Je investering in tijd

Tijd investeren (én verdienen)
Het mentorprogramma vraagt een investering in tijd en in geld. Het programma duurt 6 maanden (20 weken). Veel tijd die je besteedt aan het programma is geen ‘studietijd’, maar gewone werktijd die je besteed in je bedrijf of in je team.

Alleen ga je nu op een heel andere manier aan de slag met je werk. Je leert dus terwijl je werkt. Zo kost het programma je niet teveel tijd, maar levert het je direct wat op.

Het programma levert je, door de opzet, direct tijd op. Je gaat anders kijken

naar de tijd een aandacht die jij besteed aan je mensen. Zo ga je de tijd die het
programma je kost al direct terugverdienen.

In het mentorprogramma gaan we uit van jouw energielevel en dat betekent dat je het programma in jouw tempo kunt doorlopen. Grotendeels online vanuit huis, zodat je betrokken bij elkaar blijft zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. In een half jaar is de kans groot dat je eens een tijdje niet mee kan doen. Gelukkig kan alles op eigen tempo. 

Je investering in geld

Het levert je meer op dan het kost – veel meer

 

Naast je investering in tijd vraagt het programma een investering in geld. Het
mentorprogramma is niet voor niets gekoppeld aan je bedrijf en je team.

 

Ik vind het belangrijk dat de investering kloppend is. Als ondernemer kijk ik zelf kritisch aan wie ik mijn tijd en mijn geld uitgeef. Kan ik hiermee meer mensen meehelpen? En kan ik de investering snel terugverdienen? Voor mijn programma vraag ik een investering die jij gemakkelijk binnen twee maanden moet kunnen terugverdienen, anders moet je er gewoon niet aan beginnen.

Het mentorprogramma kost 5.000 euro voor alle coaching, modules en onbeperkte toegang tot de online leeromgeving en community. Daardoor is het mentorprogramma méér dan ooit een slimme investering.

Marjolijn wordt gefotografeerd op haar kantoor in Valkenswaard, fotograaf is in beeld
“Alleen kun je veel, maar met de juiste mensen om je heen kom je verder. In mijn team en community ervaren we dat iedere dag, en dat gunnen we jou ook!”
Marjolijn zit met pen in haar hand masterclass te geven op kantoor

Garantie

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of het mentorprogramma bij je past.

Daarom bied ik de volgende keiharde garantie bij dit mentorprogramma:
Ben je na afloop van ons persoonlijke startgesprek niet tevreden of vind je het tegenvallen? Dan meld je dat mij binnen 24 uur en krijg je al je geld volledig retour (en mag je het toegestuurde werkboek gewoon houden).

En… ga jij harder groeien door buitengewoon te werken?

Nu je dit alles hebt gelezen, ligt de keus bij jou. Ga jij nu echte stappen zetten? Ga je investeren in jezelf, in je bedrijf of je team, en leren om harder te groeien door buitengewoon te werken? Of blijf je liever alleen en blijf je hard werken. De keuze is aan jou. Welke stap ga jij zetten?

Over Marjolijn Daverveld

Marjolijn is een zeer ervaren sociaal ondernemer als het gaat om ondernemen en werken met mensen met een beperking. Ze heeft al vele andere ondernemers geholpen om beter over hun maatschappelijke waarde te communiceren en meer aandacht te trekken, het beste uit henzelf en hun team te halen en hun omzet en impact te vergroten.

Zo heb ik in 20+ jaar iedere dag inzichten opgedaan als het gaat om mijn eigen methodiek  voor het werken met mensen met een beperking. Ik begrijp dus heel goed waar jij tegenaan loopt en welke kansen je kunt aangrijpen

Over Marjolijn Daverveld

Marjolijn is een zeer ervaren sociaal ondernemer als het gaat om ondernemen en werken met mensen met een beperking.

‘Ik heb al vele andere ondernemers geholpen om beter over hun maatschappelijke waarde te communiceren en meer aandacht te trekken, het beste uit henzelf en hun team te halen en hun omzet en impact te vergroten.

Zo heb ik in 20+ jaar iedere dag inzichten opgedaan als het gaat om mijn eigen methodiek  voor het werken met mensen met een beperking. Ik begrijp dus heel goed waar jij tegenaan loopt en welke kansen je kunt aangrijpen.’

Ben jij ook toe aan Onbeperkt Werkgeven?

Heb je speciale wensen voor jouw bedrijf? Wil je graag een-op-een gesprekken, spreek je liever af op mijn (rolstoeltoegankelijk) kantoor, op locatie of juist online? Communiceer je het liefst via Whatsapp? Laat het me weten. Ik houd graag rekening met jouw persoonlijke situatie en wensen.

Handtekening Marjolijn

Vraag vrijblijvend een gesprek aan en ontdek welke stap jij vandaag al kan zetten naar Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen.

Marjolijn kijkt in de camera bij een meer in IJsland

Veelgestelde vragen

Ik leer je met het mentorprogramma Onbeperkt Werkgeven grote stappen te zetten als jij op het punt gekomen bent dat je in je eentje niet verder komt. We gaan samen met andere gelijkgestemde werkgevers en teamleiders aan de slag. Er is keuze uit drie pakketten zodat het past bij jouw wens. Hoe fijn zou het zijn om jezelf te kunnen zijn? Dat je je niet anders of beter hoeft voor te doen? Dat kan in mijn mentorprogramma. Sterker nog, dat is de basis van jouw succes. Je leert inzien dat je juist met jouw unieke verhaal en persoonlijkheid een succesvol werkgever of teamleider kunt zijn. Zo kun jij door anders te mogen zijn het verschil maken voor tig meer mensen met een beperking.  

In mijn mentorprogramma vormt de Mastermind een belangrijke basis. Je werkt samen met mij en andere werkgevers en teamleiders die ook gedreven zijn en het anders aanpakken, hun visie én ervaringen met jou te delen (en jij met hen). Want ik geloof dat je veel van elkaar kunt leren. Je kunt gratis kennismaken met de Mastermind tijdens de  Netwerkbijeenkomst. Natuurlijk ga je zoveel meer waarde krijgen als je dit zoals in het betaalde Mentorpogramma iedere twee weken doet met een vaste groep deelnemers.

In het mentorprogramma gaan we uit van jouw energielevel en dat betekent dat je het programma in jouw tempo kunt doorlopen. Grotendeels online vanuit huis, zodat je betrokken bij elkaar blijft zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. Je hebt voldoende tijd om je nieuwe strategieën te implementeren en je nieuwe vaardigheden eigen te maken. Door het intensieve contact met andere deelnemers via Facebook en tijdens de online masterminds heb je niet langer het idee er alleen voor te staan. Je werkt aan een gemeenschappelijke missie. De online leeromgeving blijft tot je beschikking en dankzij de praktische werkboeken kom je snel tot de kern.

Ja, ook jij kunt Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen. Ondernemen is namelijk een vaardigheid die je je eigen kunt maken. De grootste belemmering op ondernemen zijn bij iedere ondernemer zijn eigen gedachten. Als jij werkt aan jouw zelfvertrouwen (waardigheid), dan zullen je vaardigheden ook beter resultaat geven. Zeker als jij het anders aanpakt dan past het mentorprogramma goed bij jou. Het mentorprogramma is erop gericht nog meer mensen met een beperking te helpen, en als dat ook jouw missie is, dan kan het!

Vooral werkgevers en teamleiders die missiegedreven zijn en het anders aanpakken stappen in in het mentorprogramma. Eigenaren dagbesteding, zorgboerderijen, bedrijven in de communicatie branche en zakelijke dienstverlening. Werkgevers en teamleiders die voelen dat zij er nu alleen in staan en steeds harder werken. Alleen kun je veel, maar samen kom je altijd verder. Om zoveel mogelijk mensen te helpen en impact te maken, moet je blijven leren en kansen krijgen. Ik geloof dat jij sneller stappen maakt door te investeren in de juiste mensen om je heen. Als jij bij gelijkgestemde ondernemers aanhaakt en investeert in energie, tijd en geld, krijg je er zélf veel voor terug. Je leert van Marjolijn als jouw coach en van werkgevers en teamleiders die hun verhaal met jou delen (en jij met hen). Het belangrijkste is dat je de innerlijke motivatie hebt om meer mensen met een beperking te willen helpen, dat je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Als dat het geval is dan ga je hiermee resultaat halen!

Jazeker, in het mentorprogramma gaan we uit van jouw energielevel en dat betekent dat je het programma in jouw tempo kunt doorlopen. Grotendeels online vanuit huis, zodat je betrokken bij elkaar blijft zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. In een half jaar is de kans groot dat je eens een tijdje niet mee kan doen. Gelukkig kan alles op eigen tempo. 

Ik vind het belangrijk dat de investering kloppend is. Als ondernemer en werkgever kijk ik zelf kritisch aan wie ik mijn tijd en mijn geld uitgeef. Kan ik hiermee meer mensen meehelpen? En kan ik de investering snel terugverdienen? Voor mijn programma vraag ik een investering die jij gemakkelijk binnen twee maanden moet kunnen terugverdienen, anders moet je er gewoon niet aan beginnen.
Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je in je eentje minder grote stappen maakt, het meer tijd en moeite kost. Dus dat je minder snel meer mensen met een beperking vooruit kunt helpen. Als je nu investeert in een traject ga je sneller en gemakkelijker jouw droom bereiken. Je ervaart steun en support van gelijkgestemde werkgevers en teamleiders die ook grote stappen aan het zetten zijn en hun ervaringen met jou delen. Het kost je minder tijd en energie. Dat is veel waard.  Verder doe er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden. En ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen.
Toch moet je de investering wel op kunnen brengen. Vandaar dat ik verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt. Het meest voordelige is om in één keer te betalen. Ik hoef dan niet te wachten op mijn geld en daarvoor krijg jij korting! Het meest gemakkelijke is in maandelijkse termijnen te betalen.

Jazeker. Vandaar dat ik verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt. Het meest voordelige is om in één keer te betalen. Ik hoef dan niet te wachten op mijn geld en daarvoor krijg jij korting! Het meest gemakkelijke is in maandelijkse termijnen te betalen. 

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of mijn hulp bij je past en of we een klik hebben. Daarom bied ik je de volgende garantie: ben je na ons eerste startgesprek  niet tevreden? Dan meld je dat binnen 24 uur per e-mail. We stoppen het traject en je krijgt je complete investering retour.

Juist door de juiste mensen om je heen, leer je zoveel gemakkelijker en sneller. Dat is hoe ik zelf het liefste werk. Zo werkt het voor mij ook het beste. Ik ben ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde voor mijn deelnemers. Je hoeft het niet alleen te doen en niet alleen maar harder te werken. Ik zou willen dat ik destijds zo’n groep ondernemers om mij heen had gehad. Wil je meer persoonlijke aandacht, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een VIP-pakket met de bijpassende investering. Daar zitten meer een-op-een uren met mij in, maar toch ook nog groepsonderdelen.

Jazeker dat kan. Ik begrijp dat je graag mijn persoonlijke aandacht wil. In mijn programma zul je ervaren dat ik maatwerk voor jou lever. Je krijgt de tools aangereikt om de stappen te maken die jij moet maken en je krijgt de eerlijke feedback die nodig is. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde. Je hoeft het niet alleen te doen en niet alleen maar harder te werken. Ik zou willen dat ik destijds zo’n groep mensen om mij heen had gehad.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een VIP-traject met de bijpassende investering. Daar zitten meer een-op-een uren met mij in, maar toch ook nog groepsonderdelen.

In de afgelopen 20 jaar heb ik 100+ ondernemers geholpen bij het vertellen van hun verhaal, hun aanbod en marketingcommunicatie. Nu is dat niet anders. Alleen steek ik het als ervaren sociaal ondernemer vanuit mijn nieuwe bedrijf op een andere manier in. Ik geloof erin gelijkgestemde ondernemers, werkgevers en teamleiders bij elkaar te brengen. Zodat je kunt werken aan je vaardigheid en waardigheid. Wat is er mooier dan zelf je bedrijf naar het volgende niveau te brengen? Meer impact te maken? En zelf te groeien? Mijn programma’s zijn nu van veel meer waarde voor mijn klanten dan ik voorheen kon brengen door alleen werk uit handen te nemen.

Je werkt in blokken van twee weken gericht aan de voortgang van jouw bedrijf. Een deel van je tijdsbesteding is samen met andere werkgevers en teamleiders jouw vragen en ervaringen delen, een deel is werken aan jouw bedrijf. Je maakt in je eigen tempo gebruik van de online materialen. Daarmee kun je direct in je eigen bedrijf aan de slag. Reken op zo’n 2 uur per week.

Alle materialen (met uitzondering van de video’s) kun je opslaan op je computer, tablet of telefoon waardoor je alles altijd en overal kunt bekijken en naslaan.

Natuurlijk, dat ben ik ook niet anders gewend. Spreek je liever af op mijn (rolstoeltoegankelijk) kantoor in Valkenswaard of juist online? Communiceer je liever via Whatsapp? Laat het me weten. Ik houd graag rekening met ieders persoonlijke situatie en wensen.

Vind je dit traject erg interessant maar twijfel je nog of het echt bij je past of heb je specifieke vragen? Stuur dan een mail naar info@100procentmarjolijn.nl. Dan hebben we binnenkort contact zodat je al je vragen kunt stellen en een afgewogen keuze kunt maken.

Chat openen
Hallo,

Heb je vragen over Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen? Stuur me een berichtje. Ik help je graag via Whatsapp.

Groet Marjolijn Daverveld