Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen. Ga aan de slag met zelfvertrouwen op de werkvloer met dé gratis workshop.

Jij werkt met mensen met een beperking, of jij hebt zelf een beperking én jij wilt het verschil maken op de werkvloer! Want waarom moeilijk doen als het samen kan?

Welke stap kun jij deze week al zetten om het verschil te maken?

De gratis workshops Zelfvertrouwen is een WERKwoord, zijn voor ondernemers, werkgevers en professionals die werken met mensen met een beperking of die zelf een beperking hebben. Om zoveel mogelijk mensen te helpen en impact te maken, moet je blijven leren. 

Het is echt iets voor jou:

 • als je wilt weten waarom zelfvertrouwen een werkwoord is
 • als je wilt weten waarom het niet hard werken is 
 • als je wilt weten waar jij staat 
 • als je wilt weten hoe je stuurt op zelfvertrouwen
 • als je wilt weten wat een eerste stap kan zijn
 • als je kennis wilt maken met Marjolijns visie en methodiek
Marjolijn samen met een fotomodel, ze maken een krachtige arm
Ik geloof dat jij sneller stappen maakt door een andere zienswijze en aanpak. Als jij anders leert kijken naar het werken met mensen met een beperking en jij investeert in energie, tijd en aandacht in hen, dan krijg je er zélf veel voor terug. Je leert van Marjolijn die haar visie en methodiek met jou deelt (en jij met haar). Het belangrijkste is dat je de innerlijke motivatie hebt om meer mensen met een beperking te willen helpen, dat je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Als dat het geval is dan ga je hiermee resultaat halen!
slide 1
slide 2
slide 3

Probeer het. Iedere twee weken, op dinsdag of donderdag, in de middag of avond is er een kans om mee te doen.

Jouw eerste kans om mee te doen:

0
Months
:
0
Dagen
:
0
Uren
:
0
Minuten
:
0
Seconden

Nu hoef je helemaal niks meer mis te lopen, weer een stap gemaakt!  

Nog een stap zetten?

Ik begrijp dat je niet kunt wachten. Wie gaat er nu niet graag sneller en gemakkelijker vooruit? Wil je samen met anderen optrekken? Zet dan nu nog een stapje extra.
Marjolijn maakt een selfie voor een grafittitwand met krachtige arm

Ontmoet leden tijdens onze netwerkbijeenkomst

netwerkbijeenkomst-knip
Marjolijn tijdens de live netwerkbijneekomst voor een getekende poster van de netwerkclub

Mis géén bijeenkomst meer

 • Maak kennis met mensen die er net zo in staan als jij
 • Bouw je netwerk uit met mensen die je echt verder helpen
 • Laat je iedere twee weken inspireren

Veelgestelde vragen

Ik zou willen dat ik zoveel jaar geleden had geweten wat ik nu weet. Dat ik die andere visie op werken met mensen met een beperking en die andere methodiek had gekend. Het kostte mij ook tijd om zelfvertrouwen als dé succesfactor te gaan zien. Niet als één van de nevenopbrengsten, maar als middel om juist mijn sociale doel te behalen. Dan zou het ondernemen zoveel gemakkelijker zijn geweest. Volgens mij is Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen mogelijk! Ik geloof dat ook jij succesvol kunt ondernemen. Met de juiste zienswijze kom je verder. En bovenal doe je inspiratie op en voel je weer enthousiasme en plezier, want je staat er niet meer alleen voor.

Ik verklap alvast dat kort en krachtig aan de slag gaan met verhalen over zelfvertrouwen waarmee we ervaringen delen en elkaar inspireren. Dit doen we in kleine groepjes zodat iedereen kan meedoen en je zelf ook echt aan de slag gaat. Stel je open voor waardevolle inzichten!

Om klokslag 15.00 of 19.00 uur start onze Zoom-bijeenkomst. Het zal naar schatting één uur en een kwartier duren. Meedoen kan via je telefoon of via je laptop. Als je op je gemak wil binnenkomen, dan wil ik je vragen om 10 minuten eerder in te loggen, zodat we echt op tijd kunnen beginnen. Dan hoef je niets te missen.

Ik zal je alvast iets verklappen.
Het is echt iets voor jou want:

 • Je kunt meedoen als jij je meer op je gemak voelt in kleine groepen
  en
 • Je gaat zelf met een inhoudelijk thema aan de slag
  (met jouw eigen ervaringen)

Bij de workshop gaan we uit van jouw energielevel en dat betekent dat je in korte tijd op een leuke manier gaat leren. Online vanuit huis, zodat je betrokken bij elkaar blijft zonder leert zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. 

Tip! Je kunt ook tips ontvangen over de workshop. Dan ben je goed voorbereid en hoef je niks te missen. Zet dan even het vinkje hierboven aan.

De workshop is voor iedereen die het verschil wil maken voor mensen met een beperking. Dus werkgevers, teamleiders en ondernemers, zoals (Job)Coaches, eigenaren dagbesteding, zorgboerderijen en trainers. Maar ook mensen die zelf een beperking hebben.

Jazeker, bij de workshop gaan we uit van jouw energielevel en dat betekent dat het programma kort en krachtig is ingericht zodat iedereen kan meedoen. Vanuit huis, zodat je leert  zonder dat je veel geld en energie kwijt bent aan reizen. In een jaar is de kans groot dat je een keer niet mee kan doen. Gelukkig zijn er iedere twee weken workshops om aan mee te doen.

Juist door de juiste mensen om je heen, leer je zoveel gemakkelijker en sneller. Dat is hoe ik zelf het liefste werk. Zo werkt het voor mij ook het beste. Ik ben ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde voor mijn deelnemers.
Tijdens de bijeenkomst werken wij in kleine groepen van maximaal 4 personen, en dat is laagdrempelig. Wil je liever met een vast groepje ondernemers werken, kies dan voor het mentorprogramma. Je leert elkaar dan ook beter kennen en kunt elkaar nog beter helpen.

Jazeker dat kan, maar niet tijdens de workshops. Ik begrijp dat je graag mijn persoonlijke aandacht wil. In mijn mentorprogramma zul je ervaren dat ik maatwerk voor jou lever. Je krijgt de tools aangereikt om de stappen te maken die jij moet maken en je krijgt de eerlijke feedback die nodig is. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je van anderen zoveel kunt leren. Door vragen te stellen en te horen wat er bij een ander wel of juist niet werkt. Voor steun en support. Voor jouzelf en de ander. Het heeft echt veel meerwaarde. Je hoeft het niet alleen te doen en niet alleen maar harder te werken. Ik zou willen dat ik destijds zo’n groep  ondernemers om mij heen had gehad. Je kunt natuurlijk kiezen voor een VIP-traject met de bijpassende investering. Daar zitten meer een-op-een uren met mij in, maar toch ook nog groepsonderdelen.

Voor de workshop is een programma van vijf kwartier samengesteld. Op deze manier krijg je in korte tijd een waardevol programma, en heb je ook nog iets aan de rest van jouw werkdag. Tien minuten voor aanvang is de Zoomruimte al open voor iedereen die even rustig binnen loopt.

De workshops vinden plaats via Zoom. Je ontvangt een uitnodiging met link voor iedere bijeenkomst. Meedoen kan via je telefoon of via je laptop. Ben je nieuw dan wil ik je vragen 10 minuten voor tijd in te loggen, zodat we echt op tijd kunnen beginnen. Dan hoef je niets te missen. Ben je nieuw in Zoom? Heb je Zoom nog niet eerder gebruikt? Ga dan naar https://zoom.us/join en vul daar de meeting ID en Passcode in en je komt direct in de juiste omgeving. Je hoeft geen account aan te maken! 

Pech gaandeweg? Mocht je verbinding wegvallen, ga dan terug naar de link en probeer het opnieuw.

Tip: Ben je in bezit van een headset, dan is dat een aanrader. Het kan helpen eventuele ruis en omgevingsgeluiden te verminderen. 

Vind je de workshops erg interessant maar twijfel je nog of het echt bij je past of heb je specifieke vragen? Stuur dan een mail naar info@100procentmarjolijn.nl. Dan hebben we binnenkort contact zodat je al je vragen kunt stellen en een afgewogen keuze kunt maken.

Chat openen
Hallo,

Heb je vragen over Succesvol Ondernemen Zonder Beperkingen? Stuur me een berichtje. Ik help je graag via Whatsapp.

Groet Marjolijn Daverveld